top of page

Het is lastig om vaste prijzen te hanteren, want bijna iedere opdracht is uniek. Hieronder vind je een aantal 'pakketten'.Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier. De prijzen zijn geldig binnen een straal van 25km rond mijn woonplaats.Vanaf 25km wordt een meerprijs 15€ per 30 minuten reistijd gerekend.

 

Zakelijk Portret:

350€ basis één persoon en 75€ per extra persoon. Een professioneel zakelijk portret straalt vertrouwen uit en is het juiste      visitekaartje voor u en uw bedrijf. Een professionele foto is belangrijk voor uw website en op alle sociale media.
Ik werk met een mobiele studio zodat de foto shoot ook op locatie of in uw bedrijfsruimte kan plaatsvinden.

U hoeft het pand niet te verlaten. De shoot is exclusief make-up en inclusief 5 bewerkte portretfoto's/pers..

De foto's worden digitaal op hoge resolutie geleverd. Naar wens is visage bij te boeken. 

 

Bruidsfotografie:

Het is lastig om een vaste prijs af te spreken omdat elke bruiloft zijn eigen wensen heeft. Je kunt uitgaan van een uurtarief van € 95,00.
Vanaf 25km wordt € 15,00 per 30 minuten reistijd gerekend.
Je kunt best een specifieke offerte opvragen via het contactformulier. Als jullie het zien zitten dan kunnen we snel een afspraak maken voor een kennismaking gesprek. Bij bruidsfotografie is het heel belangrijk dat de klik er is.

De prijs is natuurlijk niet alleen voor de trouwdag zelf, maar ook voor het maken van o.a. de offerte, de trouwlocatie bekijken, voorbespreking hoe en wat, nog eens nabellen, reiskosten en de nabewerking van de foto's (let wel: in de nabewerking gaat net zoveel tijd zitten als het fotograferen zelf), professioneel apparatuur…. Al met al, voor een gemiddelde trouwreportage betaal je al gauw rond de € 1.250,-.

Love shoot -- Duo shoot -- Gezins shoot

250€. Ingangen of huren van parken, musea enz.niet inbegrepen. De shoot duurt +/- twee uur op een exclusieve locatie. Inclusief 30 bewerkte foto's. De foto's worden digitaal in hoge resolutie geleverd. Naar wens is visage bij te boeken. 

Afleveren van de foto's, drie weken na de shoot.

Zwangerschaps-foto's

300€. Een mooie herinnering aan je zwangerschap is toch enig? Dat kan individueel, samen met je partner en/of eventuele kind(jes). Een fotosessie duurt maximaal 2 uurtjes. Je krijgt hiervoor 30 bewerkte digitale foto's in hoge resolutie. Een shoot op locatie. Naar wens is visagie bij te boeken. 

bottom of page