top of page
Myself_caré.jpg

Over Mij:

Mijn naam is Guy Hautier, fotograaf gevestigd in Halle, België, ik ben jaren geleden begonnen met analoge fotografie. Door omstandigheden moest ik stoppen.

Toen de eerste digitale camera's op de markt kwamen, ging ik verder waar ik vertrok. Ik wilde alles weten over digitale fotografie en besloot het te gaan studeren aan de echte "fotografieschool COOVI" in Anderlecht. Dat is waar ik een ware liefde en passie koesterde. Na zeven jaar avondcursussen ben ik met een goedgekeurd diploma afgestudeerd als fotograaf.

Nadat ik de verschillende gebieden van fotografie had verkend, merkte ik dat de mens altijd centraal stond in mijn werk. Hierdoor leek het een logische keuze om te focussen op bruiloften, portret-, mode- en modelfotografie. Ik ben ook erg bekend met schietpartijen en reportages van bedrijven

Inmiddels is mijn hobby mijn beroep geworden waarin ik voornamelijk opdrachten op freelance basis aanneem.

In 2015 was ik de eerste prijswinnaar van de geweldige COOVI fotowedstrijd met mijn product foto "Bottles Upside Down".

Heb ik mijn ultieme doel bereikt? Zeker niet. Een quote van Mick Schoonveld omschrijft het perfect: "Mijn beste foto moet ik nog maken." Eerlijk gezegd hoop ik dat het nog lang zal duren voordat deze foto gemaakt is.

Ook test ik regelmatig nieuwe technieken, vooral degene die spelen met licht en volg ik regelmatig workshops met bekende fotografen uit de fotografiewereld.

bottom of page